Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/6/f/0/ledelsesalmanakken.dk/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 707 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/6/f/0/ledelsesalmanakken.dk/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 707 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/6/f/0/ledelsesalmanakken.dk/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 708 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/6/f/0/ledelsesalmanakken.dk/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 708 April podcast – Ledelsesalmanakken

04 APRIL

Hvem skal lede dig gennem Coronakrisen? Og gennem kommende strategiske udfordringer? Klods Hans - eller hans belæste brødre?

I denne måneds udgave af ledelsesalmanakken slår vi et slag for at sårbarhed, tvivl og modet til det uperfekte er vigtige egenskaber i lederskabet. Sårbarhed kan have en mobiliserende kraft på fællesskabet. Det ser vi også lige nu i Coronakrisen.
 
Og det dykker vi ned i i denne måneds podcast i en særudgave af Ledelsesalmanakken, som er et interview med psykolog, seniorkonsulent og medforfatter af bogen “Mod Til Det Uperfekte”, Klaus Harries. Klaus mener, at det er afgørende for den fremtid vi kigger ind i, at vi tør åbne op om den sårbarhed vi alle rummer. Og at Klods Hans måske er et supplerende ledelsesideal, som vi alle kan og bør lære noget af.
 
Sammen med konsulent og PhD-studerende, Henriette List, har han skrevet bogen “Mod til det Uperfekte” på baggrund af 12 interviews med topledere i offentlige og private organisationer. Du kan hente bogen her på siden, eller bestille fysisk udgave. 
 
God lytning og læsning!

Månedens gæst: Klaus Harries

Vært: Anne-Mette Steinmeier

Titelmusik: “Idéer ad omveje” af Asbjørn Busk Jørgensen

 

Mobilize Strategy Consulting

Vester Farimagsgade 15, 4. sal

1610 København V

www.mobilize-nordic.com

Copyright © Mobilize Strategy Consulting A/S. All Rights Reserved. 
Scroll Up
Ledelsesalmanakken